Nyhet

Therese Gunnarsson inför proffsboxningsdebuten: ”Jag vinner kanske till och med på KO.”

Thaiboxaren Therese Gunnarsson kommer gå proffsboxningsmatch i Rostock, Tyskland den 15 februari. Fightermag.se fick en intervju med Gunnarson inför debuten.

Vad vet du om motståndaren?

– Först skulle jag möta en serbiska som beskrevs som väldigt tuff och ganska lång men det blev ett avhopp på hennes så nu ska jag istället möta en Bosniska som också är lång, men mer vet jag inte om henne.

Hur har förberedelserna varit?

– Jag förbereder mig som vanligt men just nu fokuserar jag lite extra på styrkan. Jag tränar boxning på Helsingborgs boxningsklubb och thaiboxning på Halmstad Muay Thai.

Vilka förväntningar har du på dig själv?

– Vad jag har för förväntning på mig utifrån varken vet jag eller bryr mig om, mina egna förväntningar på mig är att jag ska göra en bra match och fortsätta utvecklas och bli bättre för varje match jag går.

Vad tror du om matchutgången?

– Jag tror och hoppas att jag kommer få ut min fulla kapacitet i matchen och får jag det så vinner jag och kanske till och med på KO.

Vad är tanken med att gå proffsboxningsmatch? Ät det något du satsar på helhjärtat?

– När det gäller min idrottssatsning så gör jag inget halvhjärtat. Självklart har jag höga mål både med proffsboxningen och thaiboxning.

Vad har du för långsiktiga mål? Berätta!

– Mitt mål med thaiboxningen är att vinna VM och i proffsboxningen vill jag ta ett väldsmästarbälte.

Vad krävs för att du ska nå dem?

– Det som krävs för att jag ska nå mina mål är att jag behåller den glädjen och glöden som jag känner för mina idrotter och att jag även i fortsättningen får det stödet som jag har nu i form av vänner, familj, tränare och träningskompisar.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer