Nyhet

Dan Henderson pratar om sitt nya kontrakt med UFC

Dan Henderson har varit utan kontrakt sedan senaste matchen och det har varit en långdragen process att få till ett nytt avtal med UFC. Henderson hr fått gå ner ansenligt i fight purse, men har nu tecknat ett nytt avtal med UFC.

Så här säger han till Bloody Elbow om det nya avtalet. Man kan väl läsa mellan raderna att han inte är helt nöjd:

My agent usually talks with their attorneys. From there, they run it by Dana and Lorenzo, and occasionally, they get on a call with all of them together-Dana, Lorenzo and the attorneys. You know, I kind of had to swallow my pride a little bit and take a pay cut. They are giving me a chance to get back where I was if I get some wins on the books, though. It could be worse, but it could be better, as well.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer