Nyhet

Boxning: Fem snabba med Otto Wallin!

Otto Wallin, 4-0-0, har ett bra förtroende hos Sauerland Promotions. Han är stor, stark, tuff och på lördag ställs han mot sin, på papper, tuffaste motståmndare hittils. Istvan Ruzsinszky 12-9-1.

Du möter på Istvan Ruzsinszky på Huck/Arslan undercardet den 25 januari. Vad tänker du om motståndet?

Det verkar vara en tuff kille som har 8 KO på 12 vinster, så det gäller för mig att hålla mig till vår gameplan och inte ta något för givet

Hur ser er gameplan ut?

Vår gameplan är att jag ska gå ut och vara mig själv, göra det jag är bra på och det som vi tränar på varje dag. Joey är en klok tränare, funkar inte plan-A så går vi till plan-B.

Ännu en gång går du som undercard på en stormatch i Tyskland. Hur känns det?

Det känns otroligt kul. Jag är väldigt glad att få boxas i Tyskland och nämnas i samma sammanhang som dessa stora boxare. Jag känner mig ärad att få boxas inför Wilfried Sauerland som kommer finnas ringside.

Hur har utvecklingskurvan varit sedan din förra match?

Den går uppåt. Jag har kommit till ro med min nye tränare Joey Gamache, jag har stort förtroende för honom och jag vet att så länge jag gör som han säger så kommer min utvecklingskurva fortsätta peka uppåt.

Du lever och tränar nu i Köpenhamn, vad tänker du om det?

Att flytta till Köpenhamn är ett val jag är väldigt glad att jag vågade ta. Jag trivs jättebra med min nya omgivning.

Wilfried Sauerland är Sauerlands grundare och har genom åren promotat fram boxare som Henry Maske (31-1-0) Graciano Rocchigiani (41-6-1) och den fenomenale Sven Ottke (36-0-0)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer