Nyhet

Boxning: Roy Jones Jr går match i Ryssland.

Roy Jones Jr, 55-8-0 (40 KO), har tagit världsmästarbälten i mellanvikt, super mellanvikt, lätt tungvikt och tungvikt. Han räknas som en av de största genom tiderna, och på lördag går han sin 63 match i karriären. Han kommer att möta fransmannen Zine Eddine Benmakhlouf, 17-3-1, (8 KO) om WBU:s världsmästartitel i cruiservikt. Jones har inte …

Han kommer att möta fransmannen Zine Eddine Benmakhlouf, 17-3-1, (8 KO) om WBU:s världsmästartitel i cruiservikt. Jones har inte boxats sedan 2012 och Benmakhlouf har inte boxats på ungefär lika länge.

Roy Jones Jr har alltid varit känd för sin otroliga atletiska och explosiva boxning. Kombinerat med hans tekniska boxningsstil så har han alltid varit en publikfavorit. Tyvärr så försvagas reflexer med tiden och Jones var i sin förra match mot polacken Pawel Glazewski en skugga av sitt forna jag.

Kan Jones, 45 år gammal, hitta sin forna form eller är hans tid förbi? Vi vet mer på lördag. Tills dess får ni ett smakprov på den gamle och den ”nye” jones Jr.

Greatest hits

Match 2012

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer