Nyhet

Allstyle Open lockar 160 deltagare

I morgon lördag, den 16 november, går den anrika tävlingen Allstyle Open i Solnahallen som arrangerade sin första gala 1984. Förutsättningarna för morgondagen: Ett startfält på 160 deltagare, som sammanlagt kommer att gå 117 matcher på tre mattor.

I morgon lördag, den 16 november, går den anrika tävlingen Allstyle Open i Solnahallen som arrangerade sin första gala 1984. Förutsättningarna för morgondagen: Ett startfält på 160 deltagare, som sammanlagt kommer att gå 117 matcher på tre mattor.

I klass 1 deltager bland annat Oliver Enkamp, Allstars, Jim Åberg, Westerås Tai-Nui, Houssein Khodr, Södermalms Shaolin, och Robin Larsson, Eskilstuna Wing Chun.
Matchstart är klockan 11:00 och finalerna börjar 15.00.Biljettpris: 150:-

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer