Nyhet

MMA Academy lanserar sommarens läger

Nytt för i år är att MMA Academy lägger till ett rent BJJ-läger. Instruktörer som är klara är Waldo Zapata och Ida Hansson. Dessutom kommer två internationella BJJ-instruktörer presenteras. Dessutom kommer vistelsen att bli två veckor istället för en.

MMA Academy lanserar sommarens läger.

Första veckan är helt dedikerad till MMA, och den andra veckan så delar muay thai och BJJ på träningsmattan. Givetvis kan man som deltagare välja att antingen gå en eller två veckor.
Som vanligt kommer det att finnas en föreläsning om kost och en om skadehantering. Dessutom kommer det att vara en föreläsning om mental tuffhetsträning.
I skrivande stund är följande instruktörer redan nu helt klara:

BJJ Summer Camp 2014:

Waldo Zapata och Ida Hansson + 2 internationella instruktörer som presenteras senare.

MMA Summer Camp 2014:

Omar Bouiche, Waldo Zapata och Joakim Engberg är alla tre helt klara för nästa sommars läger.
Dessutom kommer Magnus Cedenblad att välkomna alla som är nyfikna på att prova på MMA på en ren nybörjargrupp som vi kallar MMA For Rookies – rätt lyxigt att få introduceras till MMA med en kontrakterad UFC-fighter. Ytterligare 1-2 instruktörer kommer att bli klara inom två-tre veckor

Muay Thai Summer Camp 2014:

Joakim Karlsson och Madeleine Vall är båda helt klara för nästa sommars läger. Ytterligare 2-3 instruktörer kommer att bli klara under kommande två-tre veckor.
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer