Nyhet

Ny MMA-redaktör: Joel Larsson

Fightermag.se utökar sin redaktion och den senaste redaktören heter Joel Larsson som kommer att skriva om MMA på sidan. Nedan följer en presentation av honom.

Berätta om dig själv!

– Jag är 22 år och jag har nyss flyttat till Göteborg för att plugga till journalist. Ursprungligen kommer jag från Skåne men har bott i Stockholm de senaste två åren.

Berätta om ditt kampsportsintresse.

– När jag var tio tvingade pappa mig att börja träna judo, när jag var femton fick han tvinga mig av mattan. Jag gick från judo till brasiliansk jiu-jitsu och landade i MMA. I början av juni 2013 gick jag min första match i MMA. Det var en dröm som gick i uppfyllelse, helt klart.

Du utbildar dig till journalist just nu, när kommer du vara klar med utbildningen?

– Första terminen är snart slut nu, och sedan har jag ett och ett halvt år kvar. Dessutom hoppas jag få en längre praktikplats därefter.

Vad kommer du att fokusera på och skriva om på fightermag.se?

– Jag kommer att skriva om MMA på sidan. Det innebär att jag vill hitta de nyheter, svenska och internationella, som är mest intressanta för våra MMA-intresserade läsare.

Vilka är dina favortifighters i Sverige och internationellt som du följer?

– I Sverige är det Ilir Latifi. Jag tror att han har mycket att ge och jag längtar efter att få se mer av honom i UFC. Internationellt finns det så många, de som showar lite och ger allt i ringen blir snabbt favoriter för mig. Nick Diaz, Rory Macdonald, gamle Genki Sudo, listan är hur lång som helst.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer