Nyhet

Martin Lavin kom 7:a på World Combat Games

Martin Lavin kom 7:a på World Combat Games 2013 i Sankt Petersburg, Ryssland.

I den första matchen mötte Lavin Shamil Magomedov från Ryssland. Det blev förlust på poäng. Så här skriver Lavin på sin Facebook.

”Första matchen mötte jag ryssen jag förlorade bronset till på vm 2013, gjorde en bättre match den här gången men förlorade på poäng, svepte han, tog ner han men kunde inte hålla position ordentligt var nära på kimura men fanskapet scramblade sig ur.”

I den andra matchen mötte Lavin amerikanen Michael Kelly. Lavin förlorade matchen på poäng mot amerikanen som pinnade Lavin och fick varningar men inga minuspoäng.

”Match nr 2 gick mot en kompakt brottaramerikan vm 2a 2012 försökte attackeranonstop från guard men han höll mig nere med en björnkram och fick varningar men tyvärr inga minus poäng förlorade på 1 poäng.”

Den tredje matchen var mot polacken Maciej Glabus.

”Tredje matchen mötte jag polacken som drog av knät på mig 2011 dvs ”europamästaren” gjorde dagens för min del bästa match tog ner han ett gäng ggr kunde dock inte stabilisera ordentligt, var nära på prof xs flygande kimura tappade dock positionen och efter en scramble blev jag fasthållen, förlorade med 1 poäng.”

Således blev det poängförlust även här. Lavin vann på WO i den sista matchen på grund av en revbensskada som motståndaren Renat Valiakhmetov från Kazakstan hade ådragit sig.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer