Nyhet

SM i submission wrestling arrangeras i Malmö den 30 november

Svenska mästerskapen i Submission Wrestling kommer i år att arrangeras av Frontier MMA i Malmö. SM kommer hållas i Rosengårds sporthall den 30 november.

På SM i år kommer man att använda sig av FILA:s internationella grappling regler. Regler och viktklasser finns att läsa om här. Invägningen är samma dag som tävlingen.

Klädsel
Under SM kommer vi göra ett undantag från FILA:s internationella grappling regler gällande färgerna på rashguards och shorts. Förbundet uppmanar alla tävlande att ha en röd och en blå rashguard på SM, dock är detta inte ett krav vid årets SM. OBS! T-shirt eller bar överkropp är ej tillåtet.

Mattor
3 st brottarmattor som är 10x10m kommer att användas.

Registrering
Alla som vill tävla på SM ska anmäla sig via registreringsformuläret. Sista anmälningsdagen är den 23 november. OBS! Endast tävlande från föreningar som är anslutna till SSWF får delta på SM. Föreningen måste också ha betalat avgiften för 2013. Mer information om hur en förening ansluter sig till SSWF finns på förbundets webbsida. Utländsk föreningsmedlem, som är stadigvarande bosatt i Sverige sedan minst ett år, får deltaga på SM enligt Svenska Budo & Kampsportsförbundets stadgar.

Sista anmälningsdagen och betalningsdagen är på söndag (23/11).

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer