Nyhet

August Wallén vinner i comebacken via rear-naked choke

Dags för kvällens main-event mellan veteranerna August Wallén och Jean-Francois Lenogue.

På senaste galan skulle vi fått se Jean-Francois Lenogue möta August Wallén men på grund av en skada på Wallén blev de inte så. Nu möttes de två i den här galans huvudmatch istället.

August följs av något som liknar ett Gracie tåg ut till matchen. Lenogue ser ut att ha ett helt knä den här gången och är mer aktiv än när vi senast såg honom i The Zone. Får faktiskt till en bättre inledning än Wallén. August tog dock mitten av ringen innan han får upp Fransmannen mot väggen och tar ner honom. På marken är de Wallén som har kontrollen och får in några slag på Lenogue innan han tar ryggen. Letar efter en rear-naked som Lenogue kommer loss från. Men andra gången sitter rear-naked choken och Lenogue tvingas tapa. August Wallén vinner i comebakcen via submission 3:12 in i fösta ronden.

Det var allt för den här galan. Nu laddar vi om för nästa helgs IRFA 5 som går av stapeln i Solnahallen, Stockholm. Var en kväll av riktigt bra matcher och tycker att de är värt att se galan i efterhand om ni inte hade chansen att se den live.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer