Nyhet

Andreas Michael säger: Samarbetet med Alliance är inte avslutat

I en nyhet på Kimura berättar Alexander Gustafssons tränare Andreas Michael att samarbetet med Alliance inte alls är avbrutet. Det hela verkar vara ett missförstånd från Aftonbladets Patrik Syk. Ett flertal media runt om i hela världen har snappat upp informationen och skrivit om att Alexander Gustafsson inte kommer förlägga sina training camps i San …

I en nyhet på Kimura berättar Alexander Gustafssons tränare Andreas Michael att samarbetet med Alliance inte alls är avbrutet. Det hela verkar vara ett missförstånd från Aftonbladets Patrik Syk.

Ett flertal media runt om i hela världen har snappat upp informationen och skrivit om att Alexander Gustafsson inte kommer förlägga sina training camps i San Diego i framtiden och att han ska flyga hem motstånd till Sverige istället, enligt en artikel i Aftonbladet igår.

Eric del Pierro som driver Alliance blev överraskad över nyheterna men önskade Alexander all lycka till hemma i Sverige.

Nu går Andreas Michael ut och dementerar uppgifterna på Kimura, där Aftonbladets reporter Patrik Syk också gästspelar i MMA-panelen.

Andreas berättar för Kimura att samarbetet mellan Alliance och Alex/Allstar Gym inte alls är över och att man kommer fortsätta med samarbetet en lång tid framöver.

”Tankar på att avsluta den fina relation som de två klubbarna har sinsemellan finns inte och har aldrig funnits.”

”Ryktena om en match mellan Davis och Alex stämmer inte heller”, berättar Andreas.

”Det är enbart något media skapat ut ur tomma intet. Alex och Davis kommer enbart att mötas i en eventuell titelmatch eller om båda får miljonbelopp i lön för en match mot varandra”, berättar Andreas.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer