Nyhet

Fightcardet för Batlle of Lund 5 klart

Matthew Tieu är skadad och dansken Julian Bengtsen ersätter mot Aneekzap Por Samanchai. Bengtsen är regerande nordisk mästare och världsmästare (IFMA b-klass). Således verkar fight cardet för Battle of Lund 5 vara klart. Det ser ut att bli en lång gala med 15 matcher i thaiboxning med något av det bästa Sverige har att erbjuda. Det finns många godbitar att längta …

Matthew Tieu är skadad och dansken Julian Bengtsen ersätter mot Aneekzap Por Samanchai. Bengtsen är regerande nordisk mästare och världsmästare (IFMA b-klass). Således verkar fight cardet för Battle of Lund 5 vara klart.

Det ser ut att bli en lång gala med 15 matcher i thaiboxning med något av det bästa Sverige har att erbjuda. Det finns många godbitar att längta till på lördag som till exempel Driton Ramas come back efter uppehåll. Likaså bröderna Teymur som möter hårt motstånd. De lokala fighterserna Kittisak Noivibon samt MMA-fightern och thaiboxaren Guram Kutadeladze. Även undercardet bjuder på spännande fighters såsom Patrik Lyzell och den ständigt leende Fredrik Björnander. Huvudmatchen mellan Akhtar och Ruben Almeida går inte av för hackor. Således ett späckat program som väntar på lördag på Battle of Lund 5.

Fight Card Battle of Lund 5

Ruben Lundin Vs. Robert Krantz
Arian Behrami Vs. Fredrik Björnander
Patrik Lyzell Vs. Kim Nielsen
Adam Johansson Vs. Anders Fossum
Danosh Zahedi Vs. Joachim Siljuberg
Ewin Ates Vs. Bea Malecki
Youssef Ramadan Vs. Adnan Ashraff
Driton Rama Vs. Nefir Akattal
Thomas Bossen Vs. Jonas Berglund
Elna Nilsson Vs. Elsa Hemat
David Teymur Vs. Jermaine Scott
Aneezkap Sor Samanchai Vs. Julian Begtsen
Guram Kutateladze Vs. Sam Wilson
Daniel Teymur Vs. Genc Uka
Kittisak Noiwibon Vs. Augin Masoud
Martin Akhtar Vs. Ruben Almeida

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer