Nyhet

Caroline Ek skadad, matchen mot Lina Akhtar Länsberg uteblir

I dag gick Caroline Ek ut med att hon inte kommer kunna tävla på Battle of Lund nästa helg. En skada sätter stopp för hennes medverkan. Caroline Ek skriver följande på sitt Instagramkonto: ”Idag har jag tvingats till det tuffa beslutet att hoppa av Battle of Lund. Jag skadade höft och rygg i arbetet för …

I dag gick Caroline Ek ut med att hon inte kommer kunna tävla på Battle of Lund nästa helg. En skada sätter stopp för hennes medverkan.

Caroline Ek skriver följande på sitt Instagramkonto:

”Idag har jag tvingats till det tuffa beslutet att hoppa av Battle of Lund. Jag skadade höft och rygg i arbetet för fyra veckor sedan och har hela tiden varit inställd på att köra match ändå. Men varje gång jag har pressat mig, har kroppen strejkat mer och mer. Jag har besökt naprapat, sjukgymnast, till och med pratat med en healer (lååångt utanför min comfort zone) men idag kan jag inte ens ta på mig strumporna utan hjälp. Det här var det sista jag ville, jag sviker mig själv, arrangören, min motståndare och publiken. Men jag kan inte. Nu blir det rehab för kropp och själ och efter det hoppas jag få en ny chans i ringen. Tack till alla som stöttat mig.”

Lina Akhtar Länsberg skriver i sin blogg att hon är inbokad på en MMA-match:

”Nästa mål blir Gdansk, Polen, den 26 oktober. Då slåss jag i bur mot en obesegrad polska.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer