Nyhet

Martin Svensson förlorade efter 5 ronder mot Jim Alers

Svensson kommer in först och möts av sporadiska burop. Han ser samlad ut inför uppgiften, titelmatch i Cagewarriors fjädervikt. Mästaren Alers från USA kommer in i en hemsk mössa. Han har inte förlorat på tre år och ser självsäker ut. Martin öppnar med en spark. Alers jagar och Svensson hamnar på marken mot buren. Alers …

Svensson kommer in först och möts av sporadiska burop.

Han ser samlad ut inför uppgiften, titelmatch i Cagewarriors fjädervikt.
Mästaren Alers från USA kommer in i en hemsk mössa. Han har inte förlorat på tre år och ser självsäker ut.
Martin öppnar med en spark. Alers jagar och Svensson hamnar på marken mot buren.
Alers är som en igel och får en rear naked choke men Martin klarar det med näppe. Svensson är fortfarande i stora problem och tar emot slag.
Alers har fig 4 koppling med benen. Svensson underst i mount just nu.
Svensson kommer ut bakvägen. Alers går på armbar. Svensson kommer ut och kör gnp. Svensson har fått position och levererar armbågar och slag, samt knän mot rumpan.
Bägge står upp och Svensson levererar knän innan ronden är slut.
Alers tar hem första ronden men Svensson avslutade starkt.
Rond 2 inleds med slag från Alers och Svensson blir träffad. Nu clinch mot buren. Svensson har initiativet mot buren och ser stark ut.
Svensson träffar av misstag i grenen och matchen stoppas tillfälligt.
Martin blir nedtagen mot buren. Alers öser på med slag. Svensson vilar sig. Alers försöker passera. Svensson har Alers i guard och försöker sig på en giljotin. Alers jobbar med slag och kontrollerat positionen i guard.
Goddard dömer upp. Alers slänger ett slängkryss och hamnar i side.
Svensson försvara sig bra och ronden tar slut. Alers har ett litet övertag och tar även hem andra ronden.
Rond 3: Alers pressar med slagserier och tar ner Svensson. Svensson lyckas vända till öppen guard men Alers pressar med slag och får nästan en Darce Choke. Svensson sitter nu upp med butterflyhooks mot buren.
Svensson försöker ställa sig upp. Alers attackerat halsen och Svensson kommer upp.
Svensson sparkar och håller det stående. Alers tempo har stillat sig lite grand.
Alers träffar med slag och knä. Svensson återhämtar sig snabbt.
Svensson attackerat med stående giljotin. Alers försvarar sig. Svensson tar ner men hinner inte jobba så länge innan ronden är slut.
Jämn rond.
Rond 4: Svensson är redo! Alers kommer med hoppknä. Svensson tar ner Alers. Jobbar med gnp.nu har Svensson Alers i turtle. Alers vänder sig och Svensson hat halvguard. Alers håller fast. Svensson letar efter öppningar med slag och armbågar. Svensson behåller Alers i turtle och får backmont.
Alers krånglar sig ur och hamnar i Svensson guard.
Svensson har bra guard och långa ben, men Alers är satt och det är svårjobbat för Svensson.
Domaren dömer upp. Alers har övertaget i det stående. Svensson nyttjar sina sparkar. I slutet av ronden sätter Alers en sidekick i solarplexus som tar luften ur Svensson som räddas av gogongen.
Sista ronden. Svensson sparkar och tappat balansen. Alers slår på från guard. Alers attackerar med armbågar. Svensson måste vinna på submission eller tko för att vinna. Alers kan vara taktisk nu. 3 minuter kvar. Alers försöker avsluta med slag och passerar till side.
Alers pinnar Svensson och försöker huvudarmkoppling. Svensson mattas av något och tiden tickar. Alers fortsätter med slag från guard.
Svensson har 40 sekunder kvar. Men ligger kvar på marken. Alers går ner i guard igen och fortsätter med slag.
Matchen är slut och Alers vinner på enhälligt domslut.
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer