Jon Jones i Nike-reklam

Som en del i Nikes 25-års jubileum släpper Nike nu en ny reklamfilm, där Jon Jones medverkar. Jones försvarar titeln mot Alexander Gustafsson på UFC 165 i Toronto nästa månad. I mitten av reklamfilmen syns en skolpojke som blir mobbad. Han får frågan ”Vill du slåss”. Svaret kommer i reklamen ”Välj någon i din egen storlek, …

Som en del i Nikes 25-års jubileum släpper Nike nu en ny reklamfilm, där Jon Jones medverkar. Jones försvarar titeln mot Alexander Gustafsson på UFC 165 i Toronto nästa månad.

I mitten av reklamfilmen syns en skolpojke som blir mobbad. Han får frågan ”Vill du slåss”. Svaret kommer i reklamen ”Välj någon i din egen storlek, välj någon som är dubbelt så stor.” Sedan syns Jon Jones i rutan och reklamrösten säger ”välj att tracka honom. Det är inte bra”.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer