Nyhet

VM-truppen klar i kickboxning

Sveriges trupp till VM i kickboxning i Sao Paulo, Brasilien den 28 september – 6 oktober är uttaget. Bland deltagarna hittar vi bland annat veteranerna Therese Gunnarsson, Maria Elin Olsson och Nils Widlund.

Sveriges trupp till VM i kickboxning i Sao Paulo, Brasilien den 28 september – 6 oktober är uttaget. Bland deltagarna hittar vi bland annat veteranerna Therese Gunnarsson, Maria Elin Olsson och Nils Widlund.

Therese Gunnarsson är regerande pro-världsmästarinna i WAKO och är nu åter med i landslaget. Maria Elin Olsson och Kristin Skante är alltid medaljhopp och talangerna Zina Djelassi, Camila Rivarola och Sandra Bengtsson gör också intressanta starter, skriver Jonathan Broberg på Förbundets hemsida.

Tillbaka i landslaget är också Nils Widlund efter ett uppehåll från kampsporten. VM-truppen i sin helhet nedan.

Herrar K1
– 63,5 Kg Farzad Rangrazian
– 67 Kg Mohammad Al-Naib
– 71 Kg Malik Sellam

Damer K1
– 52 Kg Therese Gunnarsson
– 56 Kg Camila Rivarola
– 60 Kg Maria Elin Olsson
– 65 Kg Sandra Bengtsson

Herrar LK
– 63,5 Nils Widlund

Damer LK
– 56 Kg Kristin Skante
– 60 Kg Zina Djelassi

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer