Nyhet

Första matchen bokad för IRFA 5

I går blev första matchen officiell för höstens IRFA 5 gala som går av stapeln i Solnahallen, Stockholm.

Den 19:e oktober är de dags för IRFA 5 i Solnahallen, Stockholm och i går presenterades första matchen för galan. En proffs-MMA match i lättvikt mellan David Teymur, proffsdebut och Mattias Rosenlind, 1-1-0.

David Teymur tävlar för Allstar Gym och har gått 31 proffsmatcher i thaiboxning innan han bytte till MMA. Största meriten för Teymur är att han vunnit Nordiska Mästerskapen i thaiboxning. Enligt hans två äldre bröder som också firat framgångar i thaiboxning är David den som är mest talangfull av de tre när de kommer till MMA.

Nu väntar Malmö Muay thais Mattias Rosenlind som tidigare gått två proffsmatcher i MMA samt 3 som amatör. Senast kommer Rosenlind från en vinst mot Polacken Wojciech Makowski efter enhälligt domslut. Båda Rosenlinds proffsmatcher har gått tiden ut. Även Mattias har en bakgrund från thaiboxning.

Senaste galan bjöd på en blandning av amatör och proffs-MMA matcher, vilket troligen kommer ske även på den här galan.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer