Nyhet

Madeleine Vall uttagen till SportAccord Combat Games

Madeleine Vall har blivit den andra Svensken att bli uttagen till World Combat Games i kickboxning.

Alex T Harris får sällskap till World Combat Games som går av stapeln 18-26:e oktober i St Petersburg, Ryssland. I går blev de klart att Madeleine Vall blivit inbjuden som en av de åtta tävlande i -60 kg, detta trots att hon inte kommer tävla vid årets thaiboxnings-EM som startar i dag.

På frågan hur de känns att bli uttagen till World Combat Games säger Madeleine Vall, ”Skithäftigt! Konkurrensen är stenhård. Dessutom finns det bara tre viktklasser totalt, vilket innebär att tjejerna från 57 och 63,5 även krigar om plats i -60 kg.” till budokampsport.se.

Vall blev lite överraskad av beskedet då hon trodde att deltagande vid årets EM skulle behövas. Ett mästerskap Vall missade på grund av en tidigare bokad proffsmatch på hemmagalan Champions Fight Night som gick av stapeln förra veckan. Målsättningen för mästerskapet är guld och skulle Vall vinna turneringen skulle de vara hennes största merit hittills enligt henne själv.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer