Nyhet

Ny match bokad för Fight Night 08

En matchning mellan en tidigare Svensk mästare i K1 och en Brasiliansk mästare i K1 har bokats för Fight Night 08 galan.

En riktigt intressant matchning har bokats för utomhusgalan Fight Night 08 som går av stapeln 17:e augusti i Stockholm Stadion. Svenska mästaren i K1 Farzad Rangrazia, 34-6-0 ställs mot Brassen Wagner Luchenas, 20-9-0, en tidigare Brazilchamion och SP1 Pro Max Champ i K1.

Båda dessa fighters har också erfarenhet från att ha gått thaiboxningsmatcher i Thailand. Farzad Rangrazian har tagit hem en del bälten från södra Thailand medan Wagner Luchenas har erfarenhet från Lumpinee.

De är en riktigt intressant match att se fram emot, 17: augusti går den av stapeln. Huvudmatch för galan är Supremacy League titelmatchen i -69,1 kg mellan Tyska mästaren Sebastian Mendez, 44-8-1 och den Svenska utmanaren Sanny Dahlbeck, 28-4-1.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer