Nyhet

Magnus Cedenblads match på UFC 164 sänds på FB

Magnus ”Jycken” Cedenblads match på UFC 164 kommer sändas live via facebook.

31:e augusti är de dags för UFC 164 som har en titelmatch i lättvikt mellan mästaren Benson Henderson och utmanaren Anthony Pettis som huvudmatch. Men för svensk del är Magnus ”Jycken” Cedenblads, 10-4-0 minst lika intressant då en vinst kan vara ett måste för Cedenblad. För motståndet står tidigare lätt tungviktaren Jared Hamman, 13-5-0 som är känd bland Svenska MMA-fans som Alexander Gustafssons debutmotståndare i UFC på UFC 105. En match Gustafsson vann via TKO efter 41 sekunder av första ronden.

I går blev körschemat för UFC 164 satt och då blev de officiellt att Magnus Cedenblad vs. Jared Hamman kommer sändas på facebook och är dessutom kvällens första match. Vinst för Jycken och han kommer bli kvar i UFC men vid förlust kommer troligen Cedenblad få sparken.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer