Nyhet

Patrick Bogere laddar om

Svenske weltarviktaren Patrick Bogere börjar komma tillbaka från sin tuffa KO förlust.

I skuggan av vad hände Frida Wallberg på Golden Ring har Patrick Bogere fått börja om sin jakt på en titel efter den brutala KO-förlusten mot Patrick Allotey i sjätte ronden av WBC international silver titelmatchen som gick på galans underkort.

I en intervju med Aftonbladet Petter Öhrling berättar Bogere och hans tränare Wally Munteanu om hur de kändes efter den tunga förlusten. Bogere säger att han rasar på WBC rankingen på grund av förlusten. Tränaren säger att de tog Bogere tio dagar att landa efter matchen. Bogere säger dock att de kändes att han hade Allotey, vilket gör att man kommer fortsätta satsa.

Patrick Bogere siktar på att gå sin nästa match den 3:e augusti i Rumänien. Tänkt motståndare var först Ukrainaren Vyacheslav Senchenko, 33-1-0 som i sin senaste match besegrade Ricky Hatton via KO efter att matchen innan tappat sin WBA World titel i weltervikt till Paul Malignaggi, 32-5-0 via TKO. Men de sprack i sista sekunden. Nu letar man efter en annan motståndare av samma klass som Senchenko till matchen.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer