Nyhet

Mats Nilsson utan motståndare

Cage Warriors har drabbats hårt av skador inför helgens CWFC 57, vilket gjort att Mats Nilsson nu står utan motståndare inför helgens gala.

Svenska mellanviktaren Mats Nilsson, 10-2-0 står i dagsläget utan motståndare inför helgens CWFC 57. Nilsson skulle möta Britten Lee Chadwick, men denne har fått dra sig ur matchen på grund av en skada. Vi såg senast Mats Nilsson besegra Chris Scott på CWFC 53 genom enhälligt domslut.

Sedan tidigare har de varit klart att Bruno Carvalho missar galan på grund av skada, nu får istället Jack Mason, 24-11-0 möta Ali Arish, 19-2-0. Huvudmatch för galan är en match i weltervikt mellan UFC veteranen Paul Daley, 32-12-2 och Lukasz Chlewicki, 10-2-1.

Galans huvudkort kommer streamas helt gratis på cagewarriors.com.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer