Nyhet

Fabio Pinca förlorade på Max Muay Thai

I den andra kvalifikationsomgången i Max Muay Thai deltog bland annat Fabio Pinca som på förhand var kanske den största favoriten i 4-manna turneringen. I samma gala deltog även dansken Rhassan Muhareb. Dock var det australiensaren Victor Nagbe som tog hem vinsten och gick därmed vidare till den stora finalen. Andrei Kulebin är redan kvalificerad från den första omgången.

I den andra kvalifikationsomgången i Max Muay Thai deltog bland annat Fabio Pinca som på förhand var kanske den största favoriten i 4-manna turneringen. I samma gala deltog även dansken Rhassan Muhareb. Dock var det australiensaren Victor Nagbe som tog hem vinsten och gick därmed vidare till den stora finalen. Andrei Kulebin är redan kvalificerad från den första omgången.

Resultat

Semifinal

  • Fabio Pinca (France) besegrade Diesellek Aoodonmuang (Thailand)
  • Victor Nagbe (Australia) besegrade Rhassan Muhareb (Denmark)

FINAL

  • Victor Nagbe (Australia) besegrade Fabio Pinca (France)

MUAY THAI SUPER FIGHTS

Sittichai (Thailand) besegrade Juri Kehl (Germany)

Eakpracha (Thailand) besegrade Warren Stevelmans (Netherlands)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer