Nyhet

Boxning: Svenska segrar på Nordic Fight Night i Århus

Huvudmatchen mellan regerande mästaren i mellanvikt, Patrick Nielsen (WBA Intercontinental) och Crispulo Javier Andino slutade med vinst till Nielsen i den fjärde ronden. Nielsen förbättrade sitt record till 19-0 (9 KOS) på lördag kväll i Århus, Danmark. Alla tre svenskarna Erik Skoglund, Otto Wallin och Antony Yigit vann sina matcher. Nielsen sänkte Andino från Argentina med kroppslag i …

Huvudmatchen mellan regerande mästaren i mellanvikt, Patrick Nielsen (WBA Intercontinental) och Crispulo Javier Andino slutade med vinst till Nielsen i den fjärde ronden. Nielsen förbättrade sitt record till 19-0 (9 KOS) på lördag kväll i Århus, Danmark. Alla tre svenskarna Erik Skoglund, Otto Wallin och Antony Yigit vann sina matcher.

Nielsen sänkte Andino från Argentina med kroppslag i den fjärde ronden. Han slog räkningen – bara att gå ner igen efter en uppsjö av slag.

På undercardet, tog Micki Nielsen (9-0, 8 KOs) en imponerande TKO-seger över Marko Angermann.

För svenskarna blev det en lyckosam kväll, med Erik Skoglund i lätt tungvikt som förbättrade sitt record till 17-0 (varav 9 KO) på enhälligt domslut över tidigare europeiska titelutmanaren Lorenzo di Giacomo.

Welterviktaren Anthony Yigit (4-0, 1 KO) dominerade Jan Balog och tungviktaren Otto Wallin firade sin proffsdebut genom att vinna över Cherney från Rumänien i den första ronden.

Anthony Yigit till höger

_V6P4943

Otto Wallin tog sin första proffsvinst


_V6P4899

Foto: Foto Wende

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer