Nyhet

Frida Wallberg: Jag är vaken nu och vill inte att ni skall oroa er

Operationen och efter den otäcka nedslagningen och medföljande hjärnblödning har gått bra och Frida mår bra efter omständigheterna och hon har nu vaknat efter operationen men är trött efter alla mediciner. Hon skickar en hälsning till alla som följt och stöttat henne via sin Facebook på söndagsmorgonen: ”Jag är vaken nu och vill inte att ni skall …

Operationen och efter den otäcka nedslagningen och medföljande hjärnblödning har gått bra och Frida mår bra efter omständigheterna och hon har nu vaknat efter operationen men är trött efter alla mediciner. Hon skickar en hälsning till alla som följt och stöttat henne via sin Facebook på söndagsmorgonen:

”Jag är vaken nu och vill inte att ni skall oroa er, är trött av all medicin,” hälsar Frida via Facebook. ”Kände att jag hade matchen, benen blev tunga efter 5:e ronden och jag kom för nära i dom andra ronderna och så fick hon in ett slag som hon svinga till i 8:e. Var mycket nervositet som satte sig i benen tror jag som gjorde att jag blev trött i benen. Robert har berättat om alla lyckönskningar och all vänlighet! Tack för att Ni finns där allihopa för mig! Vi ses snart!

Kram från en trött Frida Wallberg.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer