Nyhet

Fridas vapen – slagstyrka

Frida Wallberg kommer att försvara sin världsmästartitel i WBC i superfjädervikt på Golden Ring. Motståndaren är australiskan Diana Prazak. Motståndaren Prazak är rankad trea på WBC:s lista, där Wallberg är etta. Det blir den första matchen för Wallberg med nya tränaren William Nguesseu som fokuserat på slagstyrka. Enligt tränaren har han aldrig träffat en kvinna som slår lika …

Frida Wallberg kommer att försvara sin världsmästartitel i WBC i superfjädervikt på Golden Ring. Motståndaren är australiskan Diana Prazak. Motståndaren Prazak är rankad trea på WBC:s lista, där Wallberg är etta.

Det blir den första matchen för Wallberg med nya tränaren William Nguesseu som fokuserat på slagstyrka. Enligt tränaren har han aldrig träffat en kvinna som slår lika hårt som Frida.

Förutom WBC-titel står även titlarna i WBAN och Wiba.

Se inslaget från SVT tidigare i veckan.

På bilden får Frida en lyckopuss på kinden från Fighter Magazines medarbetare på Fitnessfestival i Göteborg.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer