Nyhet

Bruno Carvalho möter Jack Mason

Ytterligare en svensk fighter har bokats för match. Bruno Carvalho från Allstar Gym i Stockholm kommer att möta Jack Mason från England på Cagewarriors den 20 juli i Liverpool. Till Fighter Magazine säger Bruno Carvalho att han är bättre än sin motståndare och att han på Allstar Gym fightas mot folk varje dag som är …

Ytterligare en svensk fighter har bokats för match. Bruno Carvalho från Allstar Gym i Stockholm kommer att möta Jack Mason från England på Cagewarriors den 20 juli i Liverpool.

Till Fighter Magazine säger Bruno Carvalho att han är bättre än sin motståndare och att han på Allstar Gym fightas mot folk varje dag som är bättre än honom på alla plan.

”Jag kommer avsluta honom i första halvan av matchen. Antingen på KO eller submission”, säger Carvalho självsäkert.

Jack Mason har sedan han flyttade ner till weltervikt 4 raka vinster på rak och detta är den 10:e matchen i Cagewarriors.

Mason som är top-10 i England i viktklassen ser fram emot att möta Carvalho.

“Jag är exalterad att möta Bruno Carvalho i Liverpool. Han har varit högt rankad i Europarankingen en längre tid och det är en spännande matchning för mig”, säger Mason i ett pressutskick.

“Att besegra Carvalho kommer flytta upp mig i position och göra mig redo för en framtida titelmatch. Han har utmanat mig efter mina två senaste vinster och hans önskan har gått i uppfyllelse. Allt jag har att säga honom är att man ska vara försiktig med vad man önskar sig”, avslutar Mason.

Matchen går i weltervikt.

Tidigare i veckan blev det ju klart att Mats Nilsson möter Lee Chadvik på galan. Main event är ingen mindre än före detta UFC-fightern Paul Daley som möter Lukasz Chlewicki. Fightacrdet är späckat med bra matcher och bra fighters och har nu två svenskar på fight cardet.

Main Card

Lukasz Chlewicki v Paul Daley
Ronnie Mann v TBA
Mauro Chimento v Danny Roberts
Bruno Carvalho v Jack Mason
Lee Chadwick v Mats Nilsson

Under Card

Chris Fishgold v Marcin Wrzosek
Mohsen Bahari v Matt Inman
Lewis Long v Saul Rogers

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer