Nyhet

Mats Nilsson har match på Cage Warriors

Mats Nilsson är inbokad på match på Cage Warriors den 20 juli i Liverpool. Han möter Lee Chadwik i mellanvikt. Mats Nilsson 10-2-1 går sin tredje match i Cage Warriors. De tidigare matcherna har varit lyckosamma och resulterat i vinst mot Tom Speer i februari 2012 (submission) och mot Chris Scott nu senast i april …

Mats Nilsson är inbokad på match på Cage Warriors den 20 juli i Liverpool. Han möter Lee Chadwik i mellanvikt.

Mats Nilsson 10-2-1 går sin tredje match i Cage Warriors. De tidigare matcherna har varit lyckosamma och resulterat i vinst mot Tom Speer i februari 2012 (submission) och mot Chris Scott nu senast i april (domslut).

Denna gång möter han Lee Chadwick 15-10-1, som kommer från 4 raka vinster varav den senaste mot respekterade mellanviktaren Valentino Petrescu. Tidigare i karriären (2010) har han besegrat nuvarande welterviktsmästaren Cathal Pendred.

På under cardet ser vi även det obesegrade norska löftet Mohsen Bahari 5-0-0 i en welterviktsmatch som möter Matt Inman.

Main Card

Bantamvikt: Ronnie Mann vs. TBA
Weltervikt: Mauro Chimento vs. Danny Roberts
Mellanvikt: Lee Chadwick vs. Mats Nilsson
Fjädervikt: Chris Fishgold vs. Marcin Wrzosek

Underkort

Weltervikt: Mohsen Bahari vs. Matt Inman
Lättvikt: Lewis Long vs. Saul Rogers

Fighterpodden avsnitt 54: Fight Club Rush & Grappling Gäris

Kommentarer