Nyhet

Nordstrand fightas för välgörenhet

Rickard Nordstrand Världsmästare i thaiboxning kommer göra comeback på en tävling i Stockholm den 17 augusti på Stockholms Stadion. Fighter Magazine tog en pratstund med Nordstrand som ställt upp på comeback för att ge tillbaka till ett välgörenhetsprojekt i Sydafrika. Berätta om din comeback den 17 augusti! – Jag har gjort en deal med …

Rickard Nordstrand Världsmästare i thaiboxning kommer göra comeback på en tävling i Stockholm den 17 augusti på Stockholms Stadion. Fighter Magazine tog en pratstund med Nordstrand som ställt upp på comeback för att ge tillbaka till ett välgörenhetsprojekt i Sydafrika.

Berätta om din comeback den 17 augusti!
– Jag har gjort en deal med Tommy Jacobson som under åren blivit en av mina bästa vänner och mentor i många områden. Han älskar thaiboxning och vi har öppnat Djurgården Kampsport i hopp på Stockholm Stadion. Nu arrangera vi den största utomhusgalan i Sverige på 60 år den 17 augusto.

Varför väljer du att göra comeback?
– Varför jag gör detta? För att Tommy och Leif Rahmqvist har startat ett projekt ”Alldays”. De är en väldigt liten stad i Sydafrika med stor fattigdom, med många sjuka och hemlösa. Tommy och Leif ska bygga upp ett barnhem där som kan ta emot 200 barn, samt kunna ge dem minst två mål mat om dagen, en sängplats och rent vatten, samt utbildning. Min insats i detta blir att jag ställer upp går en match nu den 17 augusti. Jag vill att alla de som köper biljetter och uppger mitt namn, att de pengarna går direkt till Alldays barnhem i Sydafrika.

Relaterad nyhet: Rickard Nordstrand gör comeback

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer