Erik Carlsson: Jag fick avslutat honom!

Erik Carlsson från FKC, gjorde i princip allting rätt i sin match och kunde styra matchen dit han ville. Det hela såg välregisserat ut och Carlsson gav ett kyligt nästan robotlikt intryck när han vann över sin franska motståndare.

Berätta om din match och din gameplan!
– Tack, jag hade ingen gameplan. Jag skulle bara in och köra och göra allt för att vinna matchen. Jag kände att det gick ganska lätt att ta ner honom och min coach sa till mig att fortsätta göra det som jag gjorde, så jag körde vidare på samma spår.
Fick du ut det i din match som du önskade?
– Jag fick avslutat honom, hellre det än vinna domslut. Jag kanske hade kunnat köra lite mer av mina andra kunskaper, men jag har inte så mycket matcher än, så man kan inte förvänta sig att man ska kunna utnyttja allt man kan heller.
Berätta om avslutet. Kände du att luckan fanns där?
– Han låg på sidan tror jag så jag bara reagerade, det var väldigt svettigt av värmen och 3:e ronden, så armen sjönk enkelt in sedan klappade han snabbt.

Hur ser hösten ut? Vad väntar härnäst?
– Jag vet inte riktigt får se hur det blir men 2-3 matcher till innan året är slut kanske. Jag vill även passa på att tacka mina sponsorer Orcbite och Amerikanska bilar.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer