Svensson efter submissionvinsten

Det blev en rear naked choke i rond 3 på Trophy MMA. nu vill Martin Svensson från Frontier MMA fightas igen. Helst redan i sommar.

Berätta om din match!
– Matchen gick bra, förberedelserna gick också väldigt bra. Matchen utspelade sig mycket i clinchen och med mig på topp på marken. Jag avslutade honom i tredje ronden med en RNC efter en del Donkey Kong slag. Jag lyckades inte riktigt släppa loss så som jag hade önskat i matchen, varför vet jag inte riktigt än, det skall analyseras.
Fick du ut det i din match som du önskade?
– Matchen utspelade sig i stort sett där jag önskade. Jag hade velat testa min händer och sparkar lite till men det blev mycket clinch och grappling.
Berätta om avslutet.
– Jag kände hur han gav upp i slutet av tredje ronden så avslutet kom utav sig självt. Jag hade samma position och läge i både rond ett och två, men då hade han för mycket vilja kvar för att avslutet skulle sitta.
Hur ser hösten ut? Vad väntar härnäst?
– Jag hade gärna gått en match till i sommar men tyvärr är utbudet lite sämre under sommaren, planerna för hösten är inte satta ännu. Jag vill gå många matcher i år, det är gå match som är kul och det är det jag vill göra. I 70 kilo återhämtar jag mig snabbare och kan ta fler matcher vilket är positivt.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer