Resultat, Bonusar och tankar från UFC on FUEL TV 8

Lite försenat kommer alla resultat, bonusvinnarna samt webbredaktörens tankar från UFC on FUEL TV 8 som gick av stapeln på söndags morgonen.

Resultat:

Wanderlei Silva besegrade Brian Stann via TKO 4:08 2
Mark Hunt besegrade Stefan Struve via TKO 1:44 R3
Diego Sanchez besegrade Takanori Gomi genom delat domslut (28-29,29-28,29-28)
Yushin Okami besegrade Hector Lombard genom delat domslut (28-29,29-28,29-28)
Rani Yahya besegrade Mizuto Hirota genom enhälligt domslut (29-28 x 3)
Dong Hyun Kim besegrade Siyar Bahadurzada genom enhälligt domslut (30-27 x 3)
Brad Tavares besegrade Riki Fukuda genom enhälligt domslut (29-28,29-28,30-27)
Takeya Mizugaki besegrade Bryan Caraway genom delat domslut (29-28,28-29,29-28)
Kazuki Tokudome besegrade Cristiano Marcello genom enhälligt domslut (30-27 x 3)
Alex Caceres besegrade Kyung Ho Kang genom delat domslut (29-28,28-29,29-28)
Hyun Gyu Lim besegrade Marcelo Guimaraes via TKO 4:00 R2
Bonusar:
Kvällens bonus låg på $50,000. Eftersom det inte blev någon submission på galan delades 2 KO of the night bonusar ut istället.
Fight of the night: Wanderlei Silva vs. Brian Stann
KO of the night: Wanderlei Silva och Mark Huny
Webbredaktörens tankar:
Wow Wanderlei Silva, Wow. Efter en första rond där både Silva och Stann sjönk ihop ett par gånger. Första ronden var en sluggfest utan dess like, knappt någon teknik, bara brawl. Men i andra ronden fick dem tillbaka fattningen letade vinklar och till slut hittade Silva en vinkel träffar så hårt att Stann helt stannade upp och då kom ett till lika hårt slag till som avslutade Stann. Wanderlei Silva såg innan matchen lite trött och loj ut när han gjorde sin signumrörelse inför matchen. Men när matchen startade var den ”gamle” Wanderlei tillbaka på ett sätt.
Matchen innan mellan Mark Hunt och Stefan Struve var också ett krig. Den äldsta och kortaste fightern i UFC tungviktsdivision Hunt backade inte undan från den längste och yngste fightern i division Stefan Struve. Hunt fick in ett par tunga slag där han visade prov på sin i min mening svaga haka. Men Hunt följde med Struve till marken där Holländaren hade fördelen i första ronden, Men Hunt höll en ganska bra position på marken. Struve däremot tröttnade lite i andra och tog ner Hunt igen men klarade inte av att kontrollera den lille Hunt. Innan matchen hade Mark Hunt gjort klart att han jobbat med sin markdel, vilket syntes. Men i tredje var bägge trötta och bara börja slå och det fick Struve betala för. Mark Hunt träffa med en stenhård höger, den efterföljande vänsterkroken avslutade sen matchen.

Matcherna innan på main-cardet var ibland lite sega. Att Diego Sanchez fick med ett delat domslut var överraskande efter den matchen. Personligen trodde jag Gomi vann. Okami övertygade inte med vinsten mot Lombard, men igen visade Yushin exakt hur man vinner en MMA match på poäng.

Skriven av Dennis Johansson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer