Vad hände under avsnitt 4 av TUF 17

Här kommer en kort genomgång av nattens händelser på The Ultimate Fighter 17. Nattens match var mellan Team Sonnens Kevin Casey och Team Jones Collin Hart.

Nattens avsnitt börjar med Adam Cella som kommer tillbaka till huset efter en trip till sjukhuset. Väl tillbaka söker han upp Uriah Hall och frågar skämtsamt om han var tvungen att sparka Adam så hårt. Vilket får bägge och skratta och sedan gratulerar Cella Hall till vinsten. Cella berättar också för huset att han knappt har minnen av att gått matchen.

Sedan börjar man diskutera hur Team Sonnen tänkte med att välja Kevin Casey som fortfarande har ett cut som läker, och Collin Hart känner sig undevärderad för att han valdes för att han inte skulle kunna skada Casey mer.
Jones kände sig självsäker inför matchen och visar Hart hur man använder armbågar för att öppna upp cuts. Något Hart säger att han inte vill göra för att vinna.
Avsnittets största händelse var dock en rap battle mellan Kevin Casey och Gilbert Smith. Grabbarna får ett gott skratt men kvalitén ska inte varit så hög. Team Snnen spelar sedan ett spratt på Team Jones genom att slänga toapapper på dem medan dem sover, något som retar några i Team Jones som tycker att sömn och mat är ”out of bounds” för skämt.
Kvällens invägning var den mest intensiva vi har fått se så här långt.
Resultat: Collin Hart besegrade Kevin Casey genom enhälligt domslut (20-18,20-18,20-18)
Collin Hart var inte helt nöjd med sin insats då han inte lyckades avsluta Casey, men första segern har kommit för Team Jones nu.
Nästa veckas fight: Team Jones #3 Bubba McDaniel VS Team Sonnens #7 Kelvin Gastelum
Webredaktörens tankar kommer i morgon kväll om avsnittet.
Skriven av Dennis Johansson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer