Vad hände under nattens avsnitt av TUF 17

Under nattens avsnitt av The ultimate Fighter ska man ha blivit bjuden på den allra värsta knocken som någonsin setts i TUF i matchen mellan Uriah Hall och Adam Cella. Samt vad som hände i huset innan och mer efter brytet.

Webredaktörens tankar om avsnittet kommer på torsdag kväll.

Man får se Kevin Caseys reaktion på att ha blivit utmanad av Bubba McDaniel under sista minuterna av förra veckans avsnitt. Casey gillar inte utmaningen då hans cut från första avsnittet inte läkt ännu.

Både Hall och Cella berättar att dem gillar att fightas på fötterna. Sonnen säger bland annat att Hall är bästa fightern i huset men är också sin värsta fiende på grund av det tryck han sätter på sig själv. Adam säger att fighting inte är hans enda chans , men han gillar det.

Sonnen tar under avsnittet ett snack med Hall om mental träning och förklarar att alla fighters känner av tvivel inför en fight, det är upp till dig att hantera den känslan, något som Hall ska ha tagit in.

Före avsnittets fight kommer Jon Jones till huset för att hänga lite med sitt lag och har en cookout med stek och lax. Med på besöket kom också Jones hund.
Match dags. Vill ni se knocken alla pratade om innan fighten kan ni se den här. Dana White hade rätt om den.

Uriah Hall besegrade Adam Cella via TKO R1, en knock som nästintill garanterar Hall $25,000 bonusen för säsongens knock.
Nästa veckas fight: Team Sonnens Kevin Casey VS Team Jones Collin Hart
Skriven av Dennis Johansson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer