Skoglund möter Ainscough 8 december

Joe Ainscough (8-4-1, 1 KO) är Erik Skoglunds (13-0, 7 Kos) kommande motståndare. Skoglund, som tävlar i lätt tungvikt besegrade senast Gyorgy Marosi i första ronden i Helsingfors den 10 november, är glada över att tävla på undercardet i samma gala som Kessler, på Hernings Jyske Bank Boxen, Danmarks största inomhusarena, den 8 december. I main event utmanar Brian ”Viking Warrior” Magee om VM-titeln i WBA Supermellanvikt mot Kessler som är nationalhjälte i Danmark.

Biljetter till den nordiska Fight Night at Jyske Bank Boxen finns på www.billetnet.dk.Joe Ainscough (8-4-1, 1 KO) är Erik Skoglunds (13-0, 7 Kos) kommande motståndare. Skoglund, som tävlar i lätt tungvikt besegrade senast Gyorgy Marosi i första ronden i Helsingfors den 10 november, är glada över att tävla på undercardet i samma gala som Kessler, på Hernings Jyske Bank Boxen, Danmarks största inomhusarena, den 8 december.
I main event utmanar Brian ”Viking Warrior” Magee om VM-titeln i WBA Supermellanvikt mot Kessler som är nationalhjälte i Danmark.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer