MMA notiser

UFC Macao har drabbats av sin första skada. Cage Warriors 49 har bokat en ny match. Två fighters till får lämna UFC. 2013 har UFC planerat en studioshow och regionala UFC galor i Brasilien.

Dagens klara matcher:

UFC Macao: David Mitchell VS Hyun Gyu Lim
David Mitchell kommer in som ersättare för Marcelo Guimaraes.
Cage Warriors 49: Lewis Long VS Paul Redmond
BAMMA 11:
Richie Downes VS Jeremy Petley
Jonny Bilton VS Leon Edwards
James Doolan VS Spencer Hewitt
Linton Vassel VS Jason Jones
Fler får sparken från UFC:
Welterviktaren Carlo Prater efter att endast vunnit mot Erick Silva via DQ men sedan fått två raka förluster via domslut.
Dessutom fick Rich Attonito sparken, vilket är oväntat då han gått 3-2 under sin tid i UFC, hans senaste match var en förlust via TKO mot Jake Hecht. Som följdes upp med ett erbjudande om att möta Gunnar Nelson på UFC on FUEL TV 5 som Attonito först tackade ja till att göra. Men sedan nekade Attonito matchen då han inte skulle komma ner till viktgränsen i tid, UFC gjorde matchen till en catchweight match på 175 lbs men Attonito ändrade inte på det här beslutet ändå. Nu släpps Attonito från UFC.
UFCs planer för Brasilien under 2013:
Under nästa år siktar UFC på att kunna arrangera en gala på en stor fotbollsarena under nästa år. Inga tänkta matcher ännu planerade för eventet.
Dessutom planerar man ett par mindre regionala galor för Brasilien som ska likna UFCs planer för Asien som vi skrivit om tidigare här på fightermag.se. Små galor som ska likna UFC on FUEL i kvalité. Med många regionala namn som ska möta varandra och krydda kanske två matcher med internationella namn på main-cardet för galorna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer