Här får ni se hela presskonferensen inför UFC 152.

På presskonferensen får man se Jon Jones, Vitor Belfort, Joseph Benavidez,DeMetrious Johnson, Michael Bisping och Brian Stann. Presskonferensen börjar in cirka 13 minuter in i klippet. Efter brytet hittar ni mina motiser från presskonferensen.

Presskonferensen leddes av UFCs Kanada chef.

Första frågan gällde Jones och Dana White förhållande och hur det påverkats under det senaste veckorna. Jones är villig att förlåta White för uttalanden som riktades mot honom, samtidigt som han kan be om ursäkt för UFC 151. Jones säger också på en annan fråga att han inte kan med säkerhet säga att han skulle tagit matchen mot Chael Sonnen även om han vetet om att UFC 151 skulle bli inställt.

Flugviktarna Benvidez och Johnson fick berätta om hur det såg på chansen att bli historiska på UFC 152, som UFCs första flugvikts mästare. För Benavidez handlar det om att bli världsmästare snarare än att bli historisk. Johnson är glad att chansen kommer såpass tidigt i hans karriär och ögonblicket kan definera hela hans karriär.
Michael Bisping och Joseph Benvidez fick en fråga om sitt ”twitter krig” som var väldigt skämtsamt. Deras pikande av varandra fortsatte under hela presskonferensen.
Man får också höra om alla 6 fighters syn på sin sport och varför dem håller på med den.
Skriven av Dennis Johansson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer