Rykten om Alexander Gustafsson och Anderson Silva

De har börjat cirkulera rykten om Sveriges främsta MMA fighter Alexander Gustafsson nästa match i UFC som ska vara mot ett riktigt toppnamn inom lätt tungvikt. Samtidigt har rykten börjat cirkulera om Anderson Silva ska göra sin titel vakant och byta viktklass.

Sedan tidigare har vi skrivit här på fightermag.se att Gustafsson kanske skulle möta Rashad Evans i sin nästa match. Men efter UFC on FOX 4 har de diskuterats på olika MMA sajter och forum om Alexander Gustafsson bör möta Mauricio ”Shogun” Rua i en number one contender match. Både Gustafsson och Shogun har uttalat sig positivt om matchen på sociala medier och i intervjuer.

Ryktet om att Anderson Silva skulle avsäga sig sin titel i mellanvikt för att byta viktklass är från wrestling observer radio. Vill göra de klart om att de handlar om ett rykte. Anderson Silva ska visat intresse att gå ner till weltervikt för att möta George St Pierre. Rykten om den här supermatchen har funnits under en längre tid men de här är första gången Silva säger sig kunna gå ner till weltervikt för chansen att få möta GSP. Annars har planerna handlat om att GSP skulle gå upp till mellanvikt för att möta Anderson Silva eller att matchen skulle vara catchweight.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer