UFC Notiser

Bland annat kallar Rashad Evans ut Anderson Silva, Gunnar Nelson är klar för UFC officiellt nu, nya matcher är klara och Cung Le får sin framtid spåd av Dana White

Vi börjar med kommentarer som kom ut på presskonferensen och på twitter efter och runt galan.

UFC 148 notiser:
Rashad Evans var rakt på sak i en tweet till Lorenzo Fertitta ”@lorenzofertitta i want to pick a fight with the middle weight champion! Lol make it happen! Please!!” Tanken är affärsmässigt riktigt bra och den fighten skulle sälja PPV köp. Men sportsligt så har Anderson Silva några andra utmanare han hittills inte tidigare mött i divisionen. Vinnarna i matcherna Bisping/Belcher, Munoz/Weidman, Lombard/Boetsch är mer troligt om man ska se de sportsligt.
Cung Le Fick en fråga på presskonferensen om vad han skulle göra inom den närmaste framtiden, en ny film eller en ny MMA matcht? Dana White gick då emellan och översatte Les svar att han skulle in i gymmet och göra sig redo för en match på de kommande fight-cardet i Kina. Vilket Le skrattade lite åt och sa att han tydligen ska göra sig redo för en ny match i november.
Gunnar Nelson är klar
Island får in en fighter till UFC i form av welterviktaren Gunnar Nelson. Ännu är ingen direkt match klar för Nelson, mest troligt blir debuten på UFC Nottingham som är den enda planerade UFC galan i Europa under hösten.
Nya uppkommande matcher:
UFC 150: Chris Camozzi VS Buddy Roberts
UFC 152: Marcus Brimage VS Jim Hettes

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer