Manny ”PacMan” Pacquaio nästa match planerad

Efter förlusten mot Timothy Bradley som kom av i mångas mening felaktig domslut. Samtidigt visade de sig att inte många var intresserade av en re-match mellan de två. Endast 3 av 10 i en tittarundersökning efter deras första matchen var intresserade av att köpa en PPV för att se en re-match.Troligen för att ingen tror de kommer bli någon skillnad mer än att domarna skulle döma Pacquaio som vinnare istället.

Bob Arum, promotorn för Top Rank börjar då planera en annan match för Pacquaio istället. Trots att WBO (World Boxing Organization) fortfarande undersöker detaljerna kring första mötet mellan Pacquaio VS Bradley.

Istället kan det bli Manny Pacquaio VS Juan Manuel Marquez IV som räknas som en av de bästa trilogierna i boxningen senaste decenniet. Deras första möte skedde redan 2004 och slutade oavgjort. Sedan dess har de möts två gånger till 2008 samt 2011. Bägge gångerna vann Pacquaio på diskutabla domslut.
Men detta är bara på planeringsstadiet och de största problemet verkar bli var matchen ska ske. Arum vill helst se att matchen sker i Las Vegas då alla ”stora” matcher sker där. Men från Marquez management och han själv kommer önskemål om att hålla matchen på Marquez hemmaplan, i Mexico city.
Inget är påskrivet ännu men de är troligare med Pacquaio VS Marquez IV än Pacquaio VS Bradley II.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer