Michel Ersoy gör proffsdebut i Finland

Den svenska mästaren i Shootfighting 2011, Michel Ersoy, går sin första professionella MMA match på Karkkila Fight Night i Finland den 14 april. Ersoy möter Jarmo Paunonen i -65,8 kg. Läs mer.

Michel Ersoy började precis som så många andra unga kampsportsutövare idag med MMA istället för att sadla om till MMA ifrån en annan kampsportsdisciplin, vilket ofta är fallet med den äldre generationen fighters. Forca Fighting fightern har tävlat framgångsrikt inom Shootfighting och gör nu proffsdebut liksom hans motståndare Jarmo Paunonen.

Babak Aghavali, VD, Superior Group International:

”- Michel är ett av Sveriges framtidshopp. Han har ett grymt matchpsyke, är tuff när det gäller och väldigt explosiv. Dessutom är han glad och positiv och en väldigt skön karaktär. När han började träna på Forca Fighting gjorde han inte mycket väsen av sig, men det var när han gick sin första match som vi såg hans potential. Jag har stora förhoppningar på honom och tror att han har alla attribut som behövs samt dom rätta förutsättningarna för att gå långt. Det ska bli väldigt intressant att följa Michels karriär. ”

Michel Ersoy, professionell fighter, Superior Management:

”- Jag har verkligen sett fram emot min första proffs match. Jag har tränat så länge och så hårt, så det ska bli så skönt att få släppa loss lite. Den 14:e kommer jag att ge allt. ”

Karkkila Fight Night hemsida

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer