Uppdaterat fightcard The Zone FC

The Zone FC Demolition går den 6 maj i Lisebergshallen Göteborg. Flera fighters är redan annonserade för galan och och kvällen bjuder på inte mindre än tre titelmatcher. Läs mer.

Sirwan Kakai är annonserad för titelmatch i bantamvikt. Kakai fightades på The Zone FC redan förra året då han mötte och besegrade Thomas Bäck från RenYi FightCamp.

Malmösonen Martin Svensson från Frontier MMA kommer att försvara sitt bälte i fjädervikt. Det blir Martins sjunde match i The Zone och sitt andra titelförsvar.

I weltervikt lämnar Besam Yousef, Gladius MMA, ifrån sig sitt bälte i samband med att han skrivit på för UFC. Istället är det en annan göteborgare som nu får chansen, nämligen Assan Njie från GBG MMA. Assan är erfaren och avslutar ofta sina matcher på submission eller knockout.

Andra nyheter på fightcardet är att Eddy Bengtsson, Gladius MMA är klar för match. Martin Akhtar gör spännande MMA-debut. Akhtar har en mycket gedigen meritlista i thaiboxning bakom sig och en spektakulär debut väntas.

Andra fighters klara för galan är Rami Aziz, GBG MMA, och Alexander Prodér från Adrenaline Fighters. Fler annonseringar av fighters och matchningar väntas inom kort.

Följ också utvecklingen av fightcardet via länken: http://thezonefc.com/fightcard.asp?CompetitionID=940

Biljetter kostar mellan 175 och 375 kr: http://www.ticnet.se/event/The-Zone-FC-10-Demolition-biljetter/LIH1001

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer