Nedräkningen har börjat

Se första avsnittet i Norges Beste Fighter via länk nedan. I klippet presenteras två av deltagarna i programmet som spelats in i Thailand och som skall ta reda på vem som är Norges bästa kvinnliga respektive manliga fighter. Mads Rask, Kickboxnings- och Jiu Jitsu utövare, och Joakim Aardalen, brottare, berättar om sin träning och sina tankar inför utmaningen i Thailand. Du kan även se ett klipp med team-coacherna Tor Olav Hauge och Eirik Digre från Frontline Muay Thai som vi bland annat känner igen från The Zone galorna i Sverige och som i klippet går igenom reglerna.

Se klippet med Ras och Aardalen här:

http://www.vgtv.no/?_escaped_fragment_=id%3D48933#!id=48933

Regelgenomgång med Digre och Hauge:

http://www.vgtv.no/?_escaped_fragment_=id%3D48933#!id=48936

Läs mer om Ras och Aardalen här: http://www.vg.no/sport/artikkel.php?artid=10077558Se första avsnittet i Norges Beste Fighter via länk nedan. I klippet presenteras två av deltagarna i programmet som spelats in i Thailand och som skall ta reda på vem som är Norges bästa kvinnliga respektive manliga fighter. Mads Rask, Kickboxnings- och Jiu Jitsu utövare, och Joakim Aardalen, brottare, berättar om sin träning och sina tankar inför utmaningen i Thailand.

Du kan även se ett klipp med team-coacherna Tor Olav Hauge och Eirik Digre från Frontline Muay Thai som vi bland annat känner igen från The Zone galorna i Sverige och som i klippet går igenom reglerna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer