Guy Mezger hjälte

UFC- och Pride veteranen Guy Mezger står återigen i strålkastarljuset men den här gången i ett annat sammanhang än idrott. Mezger blev vittne till en pågående misshandel på en parkeringsplats utanför ett shoppingcenter i sin hemstad. En man misshandlade en kvinna svårt, Mezger ingrep och då drog mannen kniv och började attackera honom istället. Mezger fick allvarligare skador på händerna från kniven i tumultet men lyckades reda ut situationen, avväpna mannen och rädda kvinnan från fortsatt misshandel. Läs hela nyhetsartikeln här.

Läs mer om hur Mezger räddar kvinna utsatt för misshandel:

http://www.fightersonlymag.com/content/news/15468-early-ufc-veteran-guy-mezger-batters-knifeman-to-protect-woman

Guy Mezger på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Guy-Mezger-14UFC- och Pride veteranen Guy Mezger står återigen i strålkastarljuset men den här gången i ett annat sammanhang än idrott. Mezger blev vittne till en pågående misshandel på en parkeringsplats utanför ett shoppingcenter i sin hemstad. En man misshandlade en kvinna svårt, Mezger ingrep och då drog mannen kniv och började attackera honom istället.
Mezger fick allvarligare skador på händerna från kniven i tumultet men lyckades reda ut situationen, avväpna mannen och rädda kvinnan från fortsatt misshandel. Läs hela nyhetsartikeln här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer