Christoffer Spång gör debut i Strikeforce i helgen

Nu på lördag den 7 januari är det dags för den första Strikeforce galan 2012. Galans huvudmatch är en titelmatch i lätt tungvikt mellan Luke Rockhold och Keith Jardine. Rockhold är titelhållare sedan september förra året då han besegrade Ronaldo Jacare Souza via enhälliga domare och nu på lördag är det alltså dags för hans första titelförsvar. Extra intessant för svenska fans blir Christoffer Spångs debut i Strikeforce. MMA Nytt fångade Christoffer Spång när han skrev under sitt kontrakt för fyra matcher inom organisationen. I videon får vi också reda på vad Spång och hans tränare Skipper Kelp tänker om Strikeforce och Spångs utveckling och framtid.

Spång möter Ricky Legere i sin debut och han känner sig redo och laddad. Den som vill kommer kunna följa Christoffer Spång i en videoblogg på MMA Nytt.

Ricky Legere på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Ricky-Legere-Jr-24727

Christoffer Spång på Sherdog: http://www.sherdog.com/fighter/Christopher-Spang-40205

Mer om Strikeforce den 7 januari:

http://www.strikeforce.com/news/2011/12/strikeforce-rockhold-vs-jardine-set-for-jan-7-in-las-vegas/

Nu på lördag den 7 januari är det dags för den första Strikeforce galan 2012. Galans huvudmatch är en titelmatch i lätt tungvikt mellan Luke Rockhold och Keith Jardine. Rockhold är titelhållare sedan september förra året då han besegrade Ronaldo Jacare Souza via enhälliga domare och nu på lördag är det alltså dags för hans första titelförsvar.
Extra intessant för svenska fans blir Christoffer Spångs debut i Strikeforce. MMA Nytt fångade Christoffer Spång när han skrev under sitt kontrakt för fyra matcher inom organisationen. I videon får vi också reda på vad Spång och hans tränare Skipper Kelp tänker om Strikeforce och Spångs utveckling och framtid.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer