Sveriges första bok om MMA släpps snart

MMA! – Myter, fakta, möten heter Sveriges första bok om MMA och är skriven av Simon Kölle. Boken, som är uppdelad i tre delar, släpps våren 2012 och man kommer bland annat att kunna läsa om MMAns historik, regler, tekniker, utövare, hur MMAn kom till Sverige, svensk media, svenska galor, med mera.

Sä här skriver Simon Kölle på Kimura.se:

”En sann bild av sporten MMA har varit min ledstjärna genom projektet och för att göra det kände jag att jag borde berätta om den i tre olika delar som alla ska vara rikligt illustrerad. Den ska kunna läsas av både hardcore fansen och alla de som är nyfikna på MMA men kanske inte känner till så mycket. Helt enkelt ville jag skriva något av en ”MMA-Bibel”.”
MMA! – Myter, fakta, möten heter Sveriges första bok om MMA och är skriven av Simon Kölle. Boken, som är uppdelad i tre delar, släpps våren 2012 och man kommer bland annat att kunna läsa om MMAns historik, regler, tekniker, utövare, hur MMAn kom till Sverige, svensk media, svenska galor, med mera.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer