Sista anmälningsdag till Alive finalerna

Den 17 december hålls Alivefinalerna i Örbyhallen i Örby (i närheten av Skene). Sista anmälningsdag är idag måndagen den 12 december (klockan 23.59).

De som kvalat är de som kommit 1-4 under någon deltävling under året. Arrangören kommer även att erbjuda wildcards i viktklasserna för att fylla ut startfältet. (Dock max 16 man per viktklass). Startlistor kommer upp onsdagen den 14 december.

Man tävlar i den klass som man kvalat in sig i. Dock kan man ändra viktklass om man så önskar. Ange detta i ansökan vilken vikt ni avser att tävla i. Har man kvalificerat sig i fler viktklasser väljer man en viktklass. Har man kvalificerat sig både till nybörjare och avancerad under året skall man tävla i den avancerade klassen.

Såväl kvalificerade samt wildcards måste anmäla sig via eventsidan: http://www.alivesw.se/application.asp

All betalning för deltagande skall ske kontant (arrangören tar ej kort) på plats på tävlingsdagen. De tävlande betalar 200:- kontant för att delta.

”Vi ser fram emot finalerna och detta är årets höjdpunkt för oss som arrangörer. Det korar också de bästa i varje viktklass. Det blir en perfekt avslutning på året.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer