Sommarhälsning från Reza Madadi som befinner sig i Miami

Reza Maddog Madadi befinner sig i Miami, USA på American Top Team för att träna i sommar. Fighter Magazine intervjuade Reza om träningen och livet i Miami.

Han tränar på American Top Team och där tränar han just nu med killar som Rashad Evans, ”Big Foot” med flera. Således består sparringen av bästa möjliga fighters, samt att livet i Miami inte heller är att klaga på.

Jag läste att du åkt över till USA för att träna, med vilka och av vilken anledning?
– Jag åkte till staterna och tränar och kanske jag bli bättre. Jag har väldigt många bra killar i min viktklass som är väldigt givande för min del.

Vad betyder det för dig att få nya sparringpartners att träna med?
– Hemma i Sverige är det lite svårt att få till bra sparring ibland, men här står väldigt många i led för att läxa upp den galna hunden :)
I Sverige har jag däremot tre tränare i världsklass i Omar, Martin Lindqvist och Boris min PT.

Du tog hem bältet i SC mot meriterat motstånd och det blev en riktigt tuff match. Vad tar du med dig från den matchen?
– Ja du, jag tog hem bältet och tänker behålla det, men det var inte lätt kan jag tala om för dig. Men det är sådana fighter som jag behöver och gör mig till en bättre fighter i framtiden förhoppningsvis. Jag tog med mig mycket från den matchen o det viktigaste är att jag aldrig underskattar någon. De är inte bättre än oss heller. Vi tror att de är bättre, men så e det inte och jag önskar mig gärna flera sådana matcher :)

Berätta om träningen och livet i Miami!
– Just nu så tränar jag minst två pass om dagen här, istället för att ligga vid en badstrand och njuta av sol och sommar, Jag har stora ambitioner och vill förverkliga de och för det är jag beredd att offra allt och hoppas gud hjälper mig på vägen.

Berätta kort om livet i USA utanför träningslokalen, hur ser dina dagar ut?
– Våra dagar ser exakt likadana ut. Vi bor en timme utanför Miami så det bli ingen strand eller annat för vår del, det är bara träning som gäller och det är lite långtråkigt men så är det! Det kostar att ligga på topp :)
Jag klagar inte och jag älskar det här livet mer än allt annat!

Vad väntar dig härnäst?
– Som du kanske redan vet så väntar jag på mitt UFC-kontrakt eller ett kontrakt från Strike Force. Annars har jag en match uppbokad på SC8 och jag ska försvara mitt bälte, med alla tillåtna medel :)

Reza önskar till sist våra läsare en trevlig sommar!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer