”Cyborg” kapad från Strikeforce

Cris ”Cyborg” Santos (10-1) är världens högst rankade kvinnliga fighter och har fram tills nu huserat inom Strikeforce, där hon innehar mästarbältet i mellanvikt. Efter en tids kontraktsbråk står det dock klart att ”Cyborg” är en free agent utan något kontrakt. Vad detta beror på är inte klart, men det skulle kunna vara så att Strikeforce och ”Cyborg” inte kommer överens vad gäller den ekonomiska biten, eller att moderbolaget Zuffa har bestämt sig för att inte fortsätta promota kvinnlig MMA under Strikeforce. Vad tror du?

Cris ”Cyborg” Santos (10-1) är världens högst rankade kvinnliga fighter och har fram tills nu huserat inom Strikeforce, där hon innehar mästarbältet i mellanvikt. Efter en tids kontraktsbråk står det dock klart att ”Cyborg” är en free agent utan något kontrakt. Vad detta beror på är inte klart, men det skulle kunna vara så att Strikeforce och ”Cyborg” inte kommer överens vad gäller den ekonomiska biten, eller att moderbolaget Zuffa har bestämt sig för att inte fortsätta promota kvinnlig MMA under Strikeforce. Vad tror du?

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer