Uppdaterad rankinglista för kvinnliga fighters

Non Stop Womens MMA har publicerat en ny rankinglista för kvinnliga fighters. På listan ser vi bl a Elina Nilsson på 18 plats bland fjäderviktarna och danska Maria Hougaard på plats 22, samt Hanna Sillén på plats 18 och finska Maiju Kujala på plats 19 bland flugviktarna. Följ länken för att se samtliga viktklasser.

Följ denna länk för att se rankinglistorna för samtliga viktklasser.

För mer information om kvinnliga MMA-fighters besök Non Stop Womens MMA.
Non Stop Womens MMA har publicerat en ny rankinglista för kvinnliga fighters. På listan ser vi bl a Elina Nilsson på 18 plats bland fjäderviktarna och danska Maria Hougaard på plats 22, samt Hanna Sillén på plats 18 och finska Maiju Kujala på plats 19 bland flugviktarna. Följ länken för att se samtliga viktklasser.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer